This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Amuse van Avocado en Zalm
Serveert 4 personen
Een amuse recept met heerlijke Zalmstukjes met Citroen en Tijm! Met een paar ingrediënten en in een paar stappen zet je iets spectaculairs op tafel
Ingrediënten
- 1 blikje John West MSC Zalmstukjes met Citroen & Tijm
- 2 avocado’s
- 1 bosje bieslook
- 1 citroen
- zout en peper

Twist Zalm MSC met citroen & thijm 85gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best.
Stap 1
Snijdt de avocado’s in tweeën, verwijder de pit en de schil. Prak ze vervolgens fijn en voeg bieslook en citroensap toe. Breng het op smaak met wat zout en peper.
Stap 2
Vul de amuse glaasjes voor de helft met de avocadopuree en vul het glaasje aan met de zalmstukjes.
Stap 3
Serveer de amuse vers met een schijfje citroen op de rand.
Deel dit recept