This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Frans Stokbrood Tonijn
Serveert 1 persoon
voor de lunch of bij de borrel is een stokbrood of baguette op zijn Frans niet verkeerd. Bereid met heerlijke Tonijn met een Vleugje Olijfolie
Ingrediënten
- 1 blikje John West Tonijnstukken met een Vleugje Olijfolie (60 g, verpakt per twee)
- ½ Frans stokbrood
- 1 tomaat
- ½ kleine ui
- 1 klein kropje botersla
- 1 el zwarte olijven
Tonijnstukken met een vleugje Olijfolie 2x60gr
Tonijn in no time? John West tonijnstukken met een vleugje olijfolie hoef je niet te laten uitlekken, dus ze kunnen zó jouw lievelingsgerecht in. Al het goede van tonijn, met een beetje olijfolie.
Stap 1
Snijd de tomaat in plakjes en de ui in ringen. Indien u geen vers stokbrood heeft, verwarm het afbakstokbrood dan volgens de verpakking.
Stap 2
Snijd het stokbrood open. Beleg het brood met slablaadjes, de plakjes tomaat en de uienringen. Giet er wat kant-en-klare dressing over. Verdeel de tonijn met de olijven er overheen.
Stap 3
Breng op smaak met zout en peper.
Deel dit recept