This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Mini Zalmburger met dillemayo
Serveert 4 personen
Kleine burgertjes zijn perfect voor een picknick of voor bij een feestje. Deze variant is gemaakt van lekkere Wilde Rode Zalm
Ingrediënten
- 1 blikje John West Wilde Rode Zalm (213 g)
- 2 eidooiers
- 3 el bloem
- 1 el olijfolie
- 8 takjes verse dille
- 1 tl gedroogde dragon
- 2 el kappertjes
- 2 el mayonaise
- 4 blaadjes krulsla
- 8 plakjes komkommer
- luxe afbakbroodjes

Wilde Rode Zalm 213gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze wilde rode zalm.
Stap 1
Bak de broodjes af zoals vermeld op de verpakking. Laat de John West Wilde Rode Zalm uitlekken en verwijder het graatje.
Stap 2
Meng de zalm met de dragon, de eidooiers en de bloem tot een geheel. Vorm hiervan 8 bolletjes en druk deze voorzichtig plat. Bak de mini burgers in 4 minuten goudbruin in een koekenpan of op de grill met wat olijfolie.
Stap 3
Snijd de helft van de dille fijn en meng dit door de mayonaise.
Stap 4
Snijd de broodjes open en beleg deze met wat krulsla en de mini zalmburgers. Schep hierop dillemayo en bestrooi met wat kappertjes en een takje dille.
Deel dit recept