This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Italian Burger met tonijn
Serveert 4 personen
Een echte Italiaanse burger met smaken die je even terugbrengen naar Italië. In dit recept is de beste kwaliteit tonijn gebruikt
Ingrediënten
- 3 blikjes John West ExtraVita Tonijnmoot met Citroen en Basilicum (120 g)
- rode ui
- 1 tomaat
- 1 el rode pesto
- 1 el mayonaise
- 4 el bloem
- 2 eidooiers
- 1 courgette (of gegrilde courgette plakken)
- 2 tl Italiaanse kruiden
- 75 g rucola sla
- 1 el olijfolie
- 1 el pijnboompitten
- 4 Italiaanse bollen

ExtraVita Tonijnmoot met Citroen en Basilicum: MSC 120g
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best.
Stap 1
Snijd de ui in grote ringen. Ontvel de tomaat en snijd deze in piepkleine blokjes. Meng de pesto met de mayonaise en de tomaat tot de saus.
Stap 2
Meng de tonijn met de eidooiers en de bloem tot een geheel. Vorm hier van 4 bolletjes en druk deze voorzichtig plat. Bak de visburgers in vier min. goudbruin in een koekenpan met wat olijfolie. Rooster tegelijkertijd de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn.
Stap 3
Snijd de courgette in dunne plakken en halveer deze. Besprenkel met olijfolie, bestrooi met Italiaanse kruiden en grill de plakken.
Stap 4
Snijd de broodjes door en beleg deze met wat rucola. Plaats op elk broodje een tonijnburger, verdeel de gegrilde courgette en uienringen over de burgers, schep er wat saus op en garneer met de pijnboompitten.
Stap 5
Zet de bovenkant van het broodje er weer op en u heeft een zelfgemaakte Italian burger!
Deel dit recept