This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Sandwich met Tonijn en bleekselderij
Serveert 4 personen
Tonijn op een sandwich of toast is heerlijk! De toevoeging van bleekselderij en ijsbergsla geeft de sandwich een bite. Warm ook eens een sandwich in een broodrooster op voordat je het belegd, ook heel leker
Ingrediënten
- 2 blikjes John West Tonijnstukken in Water (145 g)
- 1 stengel bleekselderij
- 2 augurken
- 2 grote wortels (of 4 el geraspte wortel)
- 2 el sandwichspread
- peper en zout
- 12 sneetjes zonnebloempittenbrood
- 8 blaadjes ijsbergsla
Tonijnstukken in Water 145gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze tonijnstukken in water, zonder kunstmatige toevoegingen.
Stap 1
Laat de tonijn uitlekken, snijd de bleekselderij in reepjes en de augurken in stukjes. Rasp de schoongemaakte wortels.
Stap 2
Meng de tonijn met de bleekselderij, sandwichspread en augurk en breng het geheel op smaak met zout en peper.
Stap 3
Beleg 8 sneetjes brood met de ijsbergsla en verdeel het tonijnmengsel erover. Verdeel de wortel over het tonijnmengsel. Leg een belegde snee brood op een ander belegd brood en dek het geheel af met een derde snee brood. Snijd de sandwiches diagonaal door voor je ze serveert.
Deel dit recept