Vis op je weekmenu kan met kinderen een uitdaging zijn. Relaxte moeder Elsbeth weet precies hoe ze dit moet aanpakken! Daarom heeft ze drie visrecepten gezocht die makkelijk in een weekmenu passen. De recepten zijn ook nog eens kidsproof! ?Lees hier snel de inspiratie van Elsbeth!

Elsbeth: ”Mijn inspiratiebron voor dit weekmenu is mijn voornemen om minder vlees te eten en nóg een beetje beter te worden in visgerechten, omdat dat ook hartstikke goed is voor mijn sportende kind. En dat lijkt stap voor stap nog te lukken ook. Ook in 2020 pak ik dit weer samen met John West op.”

Dinsdag: Aspergerisotto met zalm en eitje

Dinsdag ga ik voor deze aspergerisotto met zalm van John West. Het lijkt mij eigenlijk lekker daar ook nog doperwtjes (uit de diepvries) bij te doen. Geen ingewikkeld en lang recept om te maken. Je moet er alleen wel bijblijven om steeds wat bouillon toe te voegen

Woensdag: Aardappelsalade met makreel

Woensdag wordt makreel-dag. Ik heb gekozen voor deze salade met aardappels, die Teun waarschijnlijk in ‘losse onderdelen’ gaat eten. Je vindt het recept hier.

Vrijdag: Tomatentaart met tonijn en ansjovis

We eindigen de week met tomatentaart met tonijn en ansjovis. Lijkt toch een beetje op pizza he (in het kader van Teuns vrijdagavond pizza-avond mantra). Het recept van deze tomatentaart vind je hier.