Of je nu ineens héél veel ballen hoog te houden hebt, het sporten moet missen, of de deur niet meer uit mag of kan: in deze periode is het belangrijk dat je goed eet. Door gezond te eten zit je lekker in je vel en dat kun je goed gebruiken! Onze voedingsdeskundige Brenda Frunt geeft vanuit de Voedingsacademie de beste tips.

Natuurlijk helpen wij je graag op weg, met een paar lekkere en voedzame John West recepten. Gezond, lekker en met ingrediënten die je vaak al in huis hebt. Want als je vaker thuis eet, is een beetje extra inspiratie wel fijn, toch?

In een goed en gevarieerd weekmenu mag vis niet ontbreken. 2 à 3 keer per week is het advies. Hierbij hoef je je natuurlijk niet te beperken tot het avondeten!

GOEDE KEUZES VOOR HET HELE GEZIN

Lees ook eens deze blog waarin Voedingsdeskundige Brenda uitlegt hoe je gezonde keuzes maakt én hoe je je kinderen hierbij betrekt.

John West NL

Ook relaxte moeder Elsbeth is met haar gezin druk bezig met gezond eten. Daarom maakte zij een weekmenu aan de hand van tips van voedingsdeskundige Brenda Frunt. Vis is belangrijk voor variatie en natuurlijke proteïne. Daarom vind je ook twee vis-recepten van John West in het menu! Bekijk hier het weekmenu.