Paasbrunch

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 6 personen

Pasen! Dat wordt weer een hoop gezelligheid met lekker eten. Wij geven je een aantal gerechten waarmee je iedereen aan de Paastafel een plezier zal doen. Er wordt gebruik gemaakt van de vissoorten: tonijn, wilde roze zalm en ansjovis

Ingrediënten

  • John West Tonijnstukken met een Vleugje Water (60 g)
  • John West Wilde Roze Zalm Graatloos (170 g)
  • John West Tonijn Twist met Ovengedrooge Tomaten en Kruidendressing (85 g)
  • John West Anjovisfilets in Olijfolie (50 g)
  • 9 eieren
  • zakje rucola
  • 1 el kappertjes
  • 10 zilveruitjes
  • 3 augurkjes
  • 1 rode ui
  • 1 kleine ui
  • handje vol zwarte olijven
  • 2,5 el mayonnaise
  • 1 el ketchup,
  • tl mosterd
  • 1 takje verse dille
  • peper en zout naar smaak
  • een paar mooie grove broden

Stap 1

Kook de eieren. Snijd 1 gekookt ei fijn. Snijd 4 eieren in kwarten. Halveer de zilveruitjes, snijd de rode ui in ringen, snipper de witte ui en snijd de augurken fijn. Laat de kappertjes, roze zalm en ansjovisfilets uitlekken. Maak de zalm los.

Stap 2

Gevulde eieren: Haal het eigeel voorzichtig uit 4 gekookte eieren. Meng het eigeel met John West Tonijnstukken met een vleugje water, de gesnipperde witte ui, 1 tl mosterd, 1 el mayonaise, 1 el kappertjes, peper en zout. Vul het eiwit op met de tonijnsalade en garneer eventueel met peterselie.

Stap 3

Zalmsalade: Maak een salade van John West Wilde Roze Zalm, 1,5 el mayonaise, 1 el ketchup, 1 tl mosterd, het klein gesneden ei, de zilveruitjes, de augurkjes, peper en zout naar smaak. Garneer de salade met een takje verse dille

Stap 4

Salade Niçoise: Doe de rucola in een kom. Achtereenvolgens verdeel je de rode uienringen, olijven, ansjovisfilets, 4 eieren in kwarten gesneden, tot slot de John West Tuna with a Twist Tonijn met Ovengedroogde Tomaten en Kruidendressing.

 

Stap 5

Serveer de gevulde eieren, zalmsalade en salade niçoise met verschillende soorten brood, zeker weten dat het smullen wordt met Pasen!