Frisse pastasalade met ExtraVita tonijnmoot citroen & basilicum

Heart outline Heart 27 personen Cutlery circle Serveert 2 personen

Ingrediënten

  • 1 blik John West ExtraVita tonijnmoot basilicum & citroen MSC (120g)
  • 100 gram penne (of een ander soort pasta)
  • 1 rode ui
  • 100 gram snoeptomaatjes
  • 100 gram (baby)spinazie
  • 10 bolletjes mini mozzarella
  • Handje groene olijven
  • 3 el olijfolie
  • 1 el citroensap
  • Zwarte peper

Stap 1

Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.

Stap 2

Snij ondertussen de rode ui in dunne ringen en halveer de tomaatjes. Laat de olijven en mozzarellabolletjes uitlekken.

Stap 3

Doe de pasta in een kom en meng met de rode ui, tomaatjes, olijven, spinazie, olijfolie en het citroensap. Schep de ExtraVita tonijnmoot door de pasta.

Stap 4

Schep de pastasalade op een mooi bord en serveer met de mini mozzarella en wat zwarte peper.