Gepofte aardappel met tonijn

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 4 personen

Als je een aardappel poft krijgt die een andere smaak en textuur. De buffelmozzarella maakt het smeuïg en de tonijn maakt het recept compleet

Ingrediënten

  • John West Twist Tonijn met Ovengedroogde Tomaten en Kruidendressing (85g)
  • 4 mooie grote aardappels
  • 2 bollen buffelmozzarella
  • 2 tomaten
  • 3 takjes basilicum
  • olijfolie

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200°C. Boen de aardappels schoon. Snijd ondertussen de tomaten en mozzarella in plakken en pluk de blaadjes van de takjes basilicum.

Stap 2

Verpak de aardappels in aluminiumfolie en pof ze 45 minuten in de oven.

Stap 3

Breek de aardappels op een bord open en besprenkel ze met wat olijfolie. Verdeel de mozzarella en de tomaat over de aardappel. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de tonijn en garneer met wat blaadjes basilicum en olijfolie.