This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Frisse tonijn pasteitjes
Serveert 4 personen
Inspiratie nodig voor een feestelijk hapje? Frisse pasteitjes met Tonijn in Water is het gerecht waar je de gelegenheid mee maakt
Ingrediënten
- 1 blik John West Tonijnstukken in Water (120 g)
- 2 el crème fraîche
- 1 gekonfijte citroen (te koop in Marokkaanse of oosterse winkels)
- 1 lente-ui
- 1 takje tijm
- 1 stokbrood
- zout en peper
Tonijnstukken in Water 110gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze tonijnstukken in water, zonder kunstmatige toevoegingen.
Stap 1
Snijd de gekonfijte citroen in kleine stukjes en hak de ui en tijm fijn. Laat de tonijn uitlekken.
Stap 2
Meng in een kom de tonijn met de crème fraîche, tijm en gekonfijte citroen. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Snijd het stokbrood in plakjes en besmeer met de tonijnspread.
Verwarm het stokbrood even in de oven voor een extra knapperig toastje!
Deel dit recept