This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Friends Partydip met wilde rode zalm
Serveert 6 personen
Vrienden op bezoek en opzoek naar een feestelijk gerecht? Met deze partydip met Wilde Rode Zalm moet dat goed komen
Ingrediënten
- 1 blikje John West MSC Wilde Roze Zalm (213 g)
- ½ jalapeño-pepertje (optioneel)
- 250 g roomkaas naturel
- 3 takjes dille
- 50 ml olijfolie
- 1 el citroensap
- zout en peper

Wilde Roze Zalm 213gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze wilde roze zalm. Met zijn milde smaak en zachte structuur varieer je met roze zalm eindeloos voor een lichte lunch of een lekker diner.
Stap 1
Doe alle ingrediënten bij elkaar in een kom en mix het met de staafmixer tot een gladde dip. Voeg naar smaak zout en peper toe.
Stap 2
Serveer de dip met toastjes, tortillachips en verschillende groentestengels.
Stap 3
Bekijk hier hoe ik het recept bereid.
Stap 4
Eet smakelijk, groetjes Jaymz
Om snel tortillachips te maken neem je kant-en-klare tortilla’s. Deze snijd je in driehoeken en leg je op een rooster. Bestrooi met geraspte kaas (jong belegen). Zet het rooster in een voorverwarmde oven (1°C) en bak ze 5 min.
Deel dit recept