Fresh toast sardientje

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 2 personen

Lekker voor bij de borrel! Een gezonde en makkelijke manier om je weekend mee te starten. Heerlijk om te delen of zelf van te genieten. Geniet ervan!

Ingrediënten

  • 1 blikje John West gegrilde sardines in water (100g)
  •  ½ teentje knoflook
  •  35g magere Skyrr
  •  Verse limoensap (druppels)
  •  10g verse pesto
  •  1 snee volkorenbrood
  •  1 theelepel Provençaalse kruiden
  •  1 theelepel Provençaalse kruiden
  •  3 cherrytomaatjes
  •  9 blaadjes verse basilicum
  •  Snufje zeezout
  •  Mini satéprikkers

Stap 1

Snijd de ui, knoflook, tomaat, aubergine en ansjovis in zeer fijne blokjes.

Stap 2

Verhit een koekenpan met olijfolie en bak hier de ui, knoflook, tomaat en aubergine in

Stap 3

Voeg tijdens het bakken wat oregano toe. Het is belangrijk dat je hier oregano gebruikt en géén zout, de ansjovis is van zichzelf namelijk al erg zout.

Stap 4

Pak de mini pizzabodem en smeer de gegaarde ingrediënten hierover uit.

Stap 5

Verdeel de fijngesneden stukjes ansjovis over de mini pizza en garneer met Parmezaanse kaas.

Stap 6

Bak de mini pizza’s in … minuten op 180 graden en het is tijd om aan tafel te gaan!