Fresh toast sardientje

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 2 personen

Lekker voor bij de borrel! Een gezonde en makkelijke manier om je weekend mee te starten. Heerlijk om te delen of zelf van te genieten. Geniet ervan!

Ingrediënten

  • 1 blikje John West gegrilde sardines in water (100g)
  • ½ teentje knoflook
  • 35g magere Skyrr
  • Verse limoensap (druppels)
  • 10g verse pesto
  • 1 snee volkorenbrood
  • 1 theelepel Provençaalse kruiden
  • 5 cherrytomaatjes
  • 9 blaadjes verse basilicum
  • Snufje zeezout
  • Mini satéprikkers
  • Scheutje olijfolie

Stap 1

Snipper de knoflook fijn en meng deze samen met de olijfolie, Provençaalse kruiden en het zeezout op een plat bord.

Stap 2

Wentel de snee brood goed door het mengsel en zorg dat beide kanten goed bedekt zijn.

Stap 3

Verhit een koekenpan op het vuur en toast het brood aan beide kanten mooi goudbruin.

Stap 4

Laat het brood hierna goed afkoelen en snijd het vervolgens in 9 gelijke stukjes.

Stap 5

Meng de Skyrr, pesto en verse limoendruppels in een kom, smeer dit uit op de toastjes en halveer de cherrytomaatjes.

Stap 6

Verdeel de sardines over het vers gemaakte mengsel en garneer de toastjes met een half cherrytomaatje en een blaadje verse basilicum.

Stap 7

Zorg er met een prikker voor dat alle ingrediënten goed op zijn plaats blijven zitten. Zo blijft je creatie mooi presenteerbaar!