Bruschetta met Gegrilde Sardines en Tonijn

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 6 personen

Borrelhapjes met de smaak van gegrilde sardines en tonijn maken van dit gerecht een smakelijk geheel

Ingrediënten

  • 1 teentje knoflook, fijngesnipperd,1 el Provençaalse kruiden
  • 1 el olijfolie
  • grof zeezout
  • 1 grote snee multivolkoren brood
  • in 6 stukken gesneden
  • 40 g John West Tonijn Inspirations Basilicum (voor 3 hapjes)
  • 3 zongedroogde tomaatjes
  • mix van 60 g zoete puntpaprika
  • tomaat
  • rode ui
  • basilicum en olijven
  • fijn gesneden
  • 3 stuks John West Gegrilde Sardines Naturel (voor 3 hapjes)
  • beetje zeewiersaalde als topping

Stap 1

Vermeng de knoflook, Provençaalse kruiden, olijfolie en het zeezout.

Stap 2

Dip de plakjes brood om en om in het olijfolie mengsel.

Stap 3

Verhit een koekenpan, rooster de stukjes brood goudbruin en laat vervolgens afkoelen.

Stap 4

Leg op 3 stukjes bruschetta de Tonijn Basilicum met een zongedroogd tomaatje.

Stap 5

Leg op de 3 andere stukjes bruschetta g van de gesneden groenten en 1 gegrilde sardine.

Stap 6

Presenteer de hapjes, eventueel met een beetje zeewiersalade als topping