Bruschetta met Gegrilde Sardines en Tonijn

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 6 personen

Borrelhapjes met de smaak van gegrilde sardines en tonijn maken van dit gerecht een smakelijk geheel

Ingrediënten

1 teentje knoflook, fijngesnipperd,1 el Provençaalse kruiden,1 el olijfolie,grof zeezout,1 grote snee multivolkoren brood, in 6 stukken gesneden,40 g John West Tonijn Inspirations Basilicum (voor 3 hapjes),3 zongedroogde tomaatjes,mix van 60 g zoete puntpaprika, tomaat, rode ui, basilicum en olijven, fijn gesneden,3 stuks John West Gegrilde Sardines Naturel (voor 3 hapjes),beetje zeewiersaalde als topping

Stap 1

Vermeng de knoflook, Provençaalse kruiden, olijfolie en het zeezout.

Stap 2

Dip de plakjes brood om en om in het olijfolie mengsel.

Stap 3

Verhit een koekenpan, rooster de stukjes brood goudbruin en laat vervolgens afkoelen.

Stap 4

Leg op 3 stukjes bruschetta de Tonijn Basilicum met een zongedroogd tomaatje.

Stap 5

Leg op de 3 andere stukjes bruschetta g van de gesneden groenten en 1 gegrilde sardine.

Stap 6

Presenteer de hapjes, eventueel met een beetje zeewiersalade als topping