Header

Over John West
Ontdek het verhaal achter elk blikje
Onze Duurzaamheidsbelofte
Onze Producten en Recepten
Vissers Fun

Interactive Section

Banner

JOHN WEST IN DE MEDIA

Terug naar hoofdmenu

Unieke introductie binnen het sladressingschap: de eerste kant-en-klare saladeversierder met tonijnstukken, garnering en dressing

Utrecht, 3 mei 2011 – John West introduceert Tonijn & Dressing voor de salade, een vernieuwing binnen het visconserven- en sladressingschap. Tonijn & Dressing voor de salade is de eerste kant-en-klare saladeversierder met tonijnstukken, garnering en dressing op basis van olijfolie. Het nieuwe product is verpakt in een stazak en verkrijgbaar in 2 varianten, Zongedroogde Tomaten en Olijven & Basilicum. “Tonijn & Dressing voor de salade brengt de consument gemak en tijd. Doordat de saladeversierder compleet is, heb je met toevoeging van alleen sla of pasta zo een maaltijd of bijgerecht op tafel staan”, aldus Bart de Vuijst, country manager John West Holland.

Lekker en makkelijk

Tonijn & Dressing voor de salade is direct uit de verpakking te gebruiken en afgestemd op een zak gemengde sla van 200 gram. De gedoseerde portie is, net als de overige producten van John West, lang houdbaar en bevat geen conserveringsmiddelen. “Tonijn & Dressing voor de salade is geen vis in blik, maar vis in een zak. Met de kant-en-klare slaversierder komt John West de consument ook buiten het visconservenschap tegemoet om een lekkere, verantwoorde maaltijd te bereiden”, aldus De Vuijst.

Innovatie in het visconservenschap

De Vuijst: “Ook in 2011 is innovatie een belangrijk speerpunt voor John West. Dit zie je terug in de 3 nieuwste producten: Tonijn & Dressing voor de salade, Pure & Natural tonijnstukken in een eenpersoonsverpakking en Gegrilde Sardines. Door te blijven vernieuwen springen we in op de veranderende maatschappij en komen we tegemoet aan de consumentenbehoeften die hierdoor ontstaan.”In 2010 introduceerde John West Pure & Natural tonijn, een gestoomde tonijnmoot die niet meer hoeft uit te lekken voor gebruik. Tevens zijn in 2010 de John West makreel, sardines en zalm MSC gecertificeerd.

In de winkel

Tonijn & Dressing voor de salade is verkrijgbaar in het sladressingschap van de supermarkt. De consumentenadviesprijs is €2,39 per zak.

Over John West

John West produceert al meer dan honderd jaar vis van de beste kwaliteit en stelt alles in het werk om de beste en smakelijkste vis uit wereldzeeën te vinden. John West hanteert strenge controleprocedures en kwaliteitsgaranties om de kwaliteit van de vis en de zee flora en fauna te waarborgen. John West is marktleider in Nederland, Engeland en Ierland en is te koop in 38 landen in Europa, het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Noord- en Zuid- Amerika. Voor meer informatie www.john-west.com of www.VISopzijnBEST.nl

 

Terug naar boven

Mening

Score & Mening

Er zijn geen meningen over dit artikel.

Geef Je Mening

X

Delen:

Promotional Content

Bekijk onze producten

Bekijk onze producten

Er is meer dan alleen tonijn. Ontdek daarom ook onze andere vissoorten.

Bekijk onze producten

Ontdek het verhaal achter elk blikje

Ontdek het verhaal achter elk blikje

Voer de code van het blikje in en zie precies waar jouw malse wilde vis gevangen is.

Traceer jouw blikje

Waarom houden wij van vis

Waarom houden wij van vis

Ontdek alle gezonde voordelen van onze vis en leer meer over onze laatste innovaties.

Waarom houden wij van vis