Header

Over John West
Ontdek het verhaal achter elk blikje
Onze Duurzaamheidsbelofte
Onze Producten en Recepten
Vissers Fun

Interactive Section

Banner

JOHN WEST IN DE MEDIA

Terug naar hoofdmenu

John West introduceert Tonijn Inspirations

Utrecht, 5 september 2013 – John West introduceert Tonijn Inspirations, twee kant-en-klaar tonijn variaties verkrijgbaar in de smaken Chili&Knoflook en Basilicum.  John West Tonijn Inspirations is gemaakt op basis van tonijn en de toevoeging van 100% natuurlijke ingrediënten met extra vergine olijfolie.

Gezond, lekker en makkelijk
Tonijn Inspirations is gezond, lekker en makkelijk. De gezondheidsraad adviseert 2x per week vis te eten. Door de sappige tonijn met extra vergine olijfolie zijn beide varianten erg lekker. Bovendien zijn gerechten snel en makkelijk op smaak door de zorgvuldig geselecteerde kruiden en specerijen.

Innovatie in het visconserven schap
Bart de Vuijst, European Country Manager John West: “Ook in 2013 is innovatie een belangrijk speerpunt voor John West. Dit zie je terug in de nieuwste Tonijn Inspirations varianten. Door te blijven vernieuwen springen we in op de veranderende maatschappij en komen we tegemoet aan de consumentenbehoeften die hierdoor ontstaan.”

Inspiratie
Deze kant-en-klaar tonijn variaties zorgen voor verrassende combinaties die heel lekker zijn door de pasta, de rijst, met een wrap, op brood of op een toastje bij de borrel. Makkelijk om mee te koken, een snelle lunch of voor onverwachte visite. Kortom, inspiratie komt vanzelf met de Tonijn Inspirations van John West.

In de winkel
John West Tonijn Inspirations is per week 36 verkrijgbaar in het visconserven schap van de supermarkt.

Over John West
John West produceert al sinds 1857 vis van de beste kwaliteit en stelt alles in het werk om de beste en smakelijkste vis uit de wereldzeeën te vangen. John West hanteert strenge controleprocedures en kwaliteitsgaranties om de kwaliteit van de vis en de zee flora en fauna te waarborgen. John West is marktleider in Nederland, Engeland en Ierland en is te koop in 38 landen in Europa, het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Noord- en Zuid- Amerika. Kijk voor meer informatie op www.john-west.com of op www.VISopzijnBEST.nl.

Terug naar boven

Mening

Score & Mening

Er zijn geen meningen over dit artikel.

Geef Je Mening

X

Delen:

Promotional Content

Bekijk onze producten

Bekijk onze producten

Er is meer dan alleen tonijn. Ontdek daarom ook onze andere vissoorten.

Bekijk onze producten

Ontdek het verhaal achter elk blikje

Ontdek het verhaal achter elk blikje

Voer de code van het blikje in en zie precies waar jouw malse wilde vis gevangen is.

Traceer jouw blikje

Waarom houden wij van vis

Waarom houden wij van vis

Ontdek alle gezonde voordelen van onze vis en leer meer over onze laatste innovaties.

Waarom houden wij van vis