Header

Over John West
Ontdek het verhaal achter elk blikje
Onze Duurzaamheidsbelofte
Onze Producten en Recepten
Vissers Fun

Interactive Section

Banner

JOHN WEST IN DE MEDIA

Terug naar hoofdmenu

John West introduceert Pure & Natural

Utrecht, … september 2010 – John West brengt een unieke introductie op de visconserven markt; de nieuwe tonijnmoot Pure & Natural. Pure & Natural is het eerste blikje gestoomde tonijn in Nederland dat niet hoeft uit te lekken voor gebruik. De nieuwe tonijnmoot is verkrijgbaar in 3 varianten, met een vleugje water, zonnebloem- of olijfolie. “Met Pure & Natural komt John West de consument tegemoet in smaak, gemak en het maken van een bewuste keuze”, aldus Bart de Vuijst, country manager John West Nederland.

Lekker en makkelijk

Pure & Natural is een sappige en stevige gestoomde tonijnmoot. Doordat de tonijn wordt gestoomd en met een vleugje water, zonnebloem- of olijfolie wordt ingeblikt, blijft de originele pure smaak van de tonijn beter behouden. Door deze minimale toevoegingen is het niet meer nodig het blikje voor gebruik te laten uitlekken, maar kan de moot direct worden gebruikt. Ook hoeft er geen blikopener meer aan te pas te komen, Pure &  Natural is voorzien van een ‘Easy-opening’, het blikje kan in één beweging opengetrokken worden. “Geen vieze blikopener, handen, aanrecht of gootsteenbak meer”, aldus De Vuijst.

Geen conserveringsmiddelen

Naast de gemakken die vis in blik met zich meer brengt, zoals de snelle, makkelijke bereiding en de lange houdbaarheid, is vis in blik ook gezond. Vis bevat veel broodnodige voedingsstoffen en mineralen en deze blijven behouden bij het inblikken van de vis. De visproducten van John West bevatten verder ook geen conserveringsmiddelen.

In de winkel

Vanaf september vervangen de drie nieuwe variaties Pure & Natural tonijnmoot van John West de huidige tonijnmoot in de winkels. De consumentenadviesprijs voor de Pure & Natural tonijnmoot is €1,99 per blik.

Over John West

John West produceert al meer dan honderd jaar vis van de beste kwaliteit en stelt alles in het werk om de beste en smakelijkste vis uit de wereldzeeën te vinden. John West is marktleider in Nederland, Engeland en Ierland en is te koop in 38 landen in Europa, het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Noord en Zuid Amerika. Het John West assortiment bestaat wereldwijd uit meer dan 130 producten. In Nederland zijn 30 producten van tien vissoorten verkrijgbaar. Dit zijn o.a.: Tonijn, Ansjovis, Krab, Makreel, Sardines, Rode en Roze Zalm in blik, Vispate en Tuna with a Twist. Voor meer informatie www.john-west.nl of www.VISopzijnBEST.nl

 

Terug naar boven

Mening

Score & Mening

Er zijn geen meningen over dit artikel.

Geef Je Mening

X

Delen:

Promotional Content

Bekijk onze producten

Bekijk onze producten

Er is meer dan alleen tonijn. Ontdek daarom ook onze andere vissoorten.

Bekijk onze producten

Ontdek het verhaal achter elk blikje

Ontdek het verhaal achter elk blikje

Voer de code van het blikje in en zie precies waar jouw malse wilde vis gevangen is.

Traceer jouw blikje

Waarom houden wij van vis

Waarom houden wij van vis

Ontdek alle gezonde voordelen van onze vis en leer meer over onze laatste innovaties.

Waarom houden wij van vis