Header

Over John West
Ontdek het verhaal achter elk blikje
Onze Duurzaamheidsbelofte
Onze Producten en Recepten
Vissers Fun

Interactive Section

Banner

JOHN WEST IN DE MEDIA

Terug naar hoofdmenu

John West Gestoomde Makreelfilets Product van het Jaar 2013

Utrecht, 26 maart 2013 – De John West Gestoomde Makreelfilets zijn uitgekozen tot Product van het Jaar 2013. Door het nieuwe productieproces is het mogelijk om de smaak en de natuurlijke malsheid van makreel optimaal te behouden. In plaats van een kookproces bij het inblikken, is John West voor dit concept binnen makreel overgestapt op een stoomproces.

Maximaal behoud voedingsstoffen
Het nieuw ontwikkelde stoomproces van John West biedt een aantal voordelen voor de consument. Zo behoudt de makreel meer zijn oorspronkelijke smaak, een stevigere structuur en worden alle voedingsstoffen door het stomen maximaal behouden. Daarbij hoeft de makreel minder uitgelekt te worden voor gebruik. “Innovatie is een belangrijk speerpunt binnen John West. Dit nieuwe en uniek ontwikkelde productieproces is daar een goed voorbeeld van. Met deze differentiatie binnen het segment wordt de klant beter bediend en zal de kwaliteit van het aanbod sterk toenemen”, aldus Bart de Vuijst, European Country Manager John West.

Product van het Jaar
Een van de belangrijkste kwaliteiten van de Producten van het Jaar is hun vernieuwende karakter, het extraatje dat producten elk jaar beter maakt. Na validatie door een comité van deskundigen, wordt aan 6.000 Nederlanders hun oordeel over de producten gevraagd. Deze 6.000 personen vormen een representatieve steekproef van de Nederlandse bevolking. Alle leeftijdsklassen, alle sociale klassen en alle regio’s nemen deel aan de selectie van door Nederlanders geprefereerde producten.

John West Gestoomde Makreelfilets heeft van de Nederlandse consumenten de meeste stemmen gekregen en is daarmee in de categorie Visproducten gekozen tot Product van het Jaar 2013!

John West Gestoomde Makreelfilets zijn verkrijgbaar in 2 varianten, te weten Gestoomde Makreelfilets Naturel en Gestoomde Makreelfilets met een vleugje Zonnebloemolie. Beide varianten zijn beloond met de Product van het Jaar award.

Gezonde keuze
Makreel zit boordevol voedingsstoffen en is rijk aan Omega 3. Omega 3 speelt een belangrijke rol bij de gezonde werking en ontwikkeling van de hersenen, de ogen en het hart. Er wordt ook aangenomen dat deze vetzuren het immuunsysteem helpen, het haar en huid glanzender maken, de beweeglijkheid en bloeddoorstroming verhogen en zelfs het geheugen verbeteren. De Gezondheidsraad adviseert dan ook om twee keer per week vis te eten, waarvan ten minste één keer vette vis zoals makreel.


Over John West
John West produceert al sinds 1857 vis van de beste kwaliteit en stelt alles in het werk om de beste en smakelijkste vis uit de wereldzeeën te vangen. John West hanteert strenge controleprocedures en kwaliteitsgaranties om de kwaliteit van de vis en de zee flora en fauna te waarborgen. John West is marktleider in Nederland, Engeland en Ierland en is te koop in 38 landen in Europa, het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Noord- en Zuid- Amerika. Kijk voor meer informatie op www.john-west.com of op www.VISopzijnBEST.nl.

Terug naar boven

Mening

Score & Mening

Er zijn geen meningen over dit artikel.

Geef Je Mening

X

Delen:

Promotional Content

Bekijk onze producten

Bekijk onze producten

Er is meer dan alleen tonijn. Ontdek daarom ook onze andere vissoorten.

Bekijk onze producten

Ontdek het verhaal achter elk blikje

Ontdek het verhaal achter elk blikje

Voer de code van het blikje in en zie precies waar jouw malse wilde vis gevangen is.

Traceer jouw blikje

Waarom houden wij van vis

Waarom houden wij van vis

Ontdek alle gezonde voordelen van onze vis en leer meer over onze laatste innovaties.

Waarom houden wij van vis