Header

Over John West
Ontdek het verhaal achter elk blikje
Onze Duurzaamheidsbelofte
Onze Producten en Recepten
Vissers Fun

Interactive Section

Banner

JOHN WEST IN DE MEDIA

Terug naar hoofdmenu

John West biedt visliefhebbers inspiratie voor 2 x per week vis

Utrecht, 12 april 2011 – Visconservenfabrikant John West brengt deze week een derde editie uit van het VISopzijnBEST magazine. Het VISopzijnBEST magazine is een handzaam magazine in A5 formaat, waar recepten, tips en weetjes over vis in staan. “We willen de consument inspireren en informeren over de vele mogelijkheden die er zijn met vis uit blik. Uiteindelijk is vis een voedzame en gezonde keuze die men twee keer in de week moet maken. Hier reiken we graag handvatten voor aan, zodat een lekkere, verantwoorde maaltijd altijd binnen handbereik is”, aldus Bart de Vuijst, country manager John West Nederland.

Gezonde keuze

Vis bevat gezonde voedingsstoffen en levert essentiële bouwstoffen, zoals vitaminen A, B, D, fluor en Omega-3, die iedereen nodig heeft. Daarnaast bevatten de visconserven van John West geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Het derde VISopzijnBEST magazine laat zien hoe je gezond, makkelijk en lekker voor verschillende gelegenheden vis kan bereiden. Met onder andere de onderwerpen ‘snack & vis’, ‘familie gerechten’, ‘sport & vis’ en ‘lunchtrommel met vis’ laat het magazine zien hoe gevarieerd vis ingezet kan worden.

Oplage 300.000

De derde editie van het VISopzijnBEST magazine komt, net als haar voorgangers, uit in een oplage van 300.000 stuks.  Circa 150.000 stuks worden verspreid met 3 consumentenbladen: delicious., Groter Groeien en Libelle. De overige 150.000 exemplaren worden uitgedeeld via verschillende beurzen, evenementen en op de winkelvloer. Het magazine kan ook via www.VISopzijnBEST.nl gratis aangevraagd worden.

Over John West

John West produceert al meer dan honderd jaar vis van de beste kwaliteit en stelt alles in het werk om de beste en smakelijkste vis uit wereldzeeën te vinden. John West hanteert strenge controleprocedures en kwaliteitsgaranties om de kwaliteit van de vis en de zee flora en fauna te waarborgen. John West is marktleider in Nederland, Engeland en Ierland en is te koop in 38 landen in Europa, het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Noord- en Zuid- Amerika. Voor meer informatie www.john-west.nl of www.VISopzijnBEST.nl

 

Terug naar boven

Mening

Score & Mening

Er zijn geen meningen over dit artikel.

Geef Je Mening

X

Delen:

Promotional Content

Bekijk onze producten

Bekijk onze producten

Er is meer dan alleen tonijn. Ontdek daarom ook onze andere vissoorten.

Bekijk onze producten

Ontdek het verhaal achter elk blikje

Ontdek het verhaal achter elk blikje

Voer de code van het blikje in en zie precies waar jouw malse wilde vis gevangen is.

Traceer jouw blikje

Waarom houden wij van vis

Waarom houden wij van vis

Ontdek alle gezonde voordelen van onze vis en leer meer over onze laatste innovaties.

Waarom houden wij van vis