Header

Over John West
Ontdek het verhaal achter elk blikje
Onze Duurzaamheidsbelofte
Onze Producten en Recepten
Vissers Fun

Interactive Section

Banner

John West In De Media

Van tijd tot tijd zijn we niet alleen op zee, maar ook in de media te vinden. En omdat we daar best een beetje trots op zijn, hebben we al die artikelen verzameld op deze pagina, als een soort digitaal plakboek. Neem gerust een kijkje.

John West introduceert gestoomde Makreelfilet

Gepubliceerd:

Utrecht, 14 juni 2012 – John West introduceert een nieuw product, gestoomde Makreelfilet. Door het ontwikkelen van een nieuw productieproces is de producent van visconserven in staat om de smaak en de natuurlijke malsheid van makreel optimaal te behouden. In plaats van een kookproces bij het inblikken, is John West voor dit concept binnen makreel overgestapt op een stoomproces. De gestoomde Makreelfilet is vanaf week 25 exclusief bij Albert Heijn verkrijgbaar in de varianten Naturel en Zonnebloemolie.

Meer

John west kondigt nieuwe fase aan in de verwerking van tonijn uit duurzame visserij

Gepubliceerd:

Utrecht, 26 augutsus 2011 - Producent van visconserven John West heeft een plan van aanpak bekendgemaakt ter ondersteuning van duurzame tonijnvisserij en biodiversiteit van de zee. Het belangrijkste doel van het plan is om eind 2016 tonijnconserven op de Nederlandse markt te brengen die uitsluitend zijn geproduceerd met tonijn afkomstig uit de volgende vangstmethoden: “pole-and-line” (met hengel gevangen); “purse seine” (ringnet) zonder FADs (“Fish Aggregation Devices” – lokvloten) of een combinatie daarvan.

Meer

Unieke introductie binnen het sladressingschap: de eerste kant-en-klare saladeversierder met tonijnstukken, garnering en dressing

Gepubliceerd:

Utrecht, 3 mei 2011 – John West introduceert Tonijn & Dressing voor de salade, een vernieuwing binnen het visconserven- en sladressingschap. Tonijn & Dressing voor de salade is de eerste kant-en-klare saladeversierder met tonijnstukken, garnering en dressing op basis van olijfolie. Het nieuwe product is verpakt in een stazak en verkrijgbaar in 2 varianten, Zongedroogde Tomaten en Olijven & Basilicum. “Tonijn & Dressing voor de salade brengt de consument gemak en tijd. Doordat de saladeversierder compleet is, heb je met toevoeging van alleen sla of pasta zo een maaltijd of bijgerecht op tafel staan”, aldus Bart de Vuijst, country manager John West Holland.

Meer

John West biedt visliefhebbers inspiratie voor 2 x per week vis

Gepubliceerd:

Utrecht, 12 april 2011 – Visconservenfabrikant John West brengt deze week een derde editie uit van het VISopzijnBEST magazine. Het VISopzijnBEST magazine is een handzaam magazine in A5 formaat, waar recepten, tips en weetjes over vis in staan. “We willen de consument inspireren en informeren over de vele mogelijkheden die er zijn met vis uit blik. Uiteindelijk is vis een voedzame en gezonde keuze die men twee keer in de week moet maken. Hier reiken we graag handvatten voor aan, zodat een lekkere, verantwoorde maaltijd altijd binnen handbereik is”, aldus Bart de Vuijst, country manager John West Nederland.

Meer

John West introduceert Pure & Natural

Gepubliceerd:

Utrecht, … september 2010 – John West brengt een unieke introductie op de visconserven markt; de nieuwe tonijnmoot Pure & Natural. Pure & Natural is het eerste blikje gestoomde tonijn in Nederland dat niet hoeft uit te lekken voor gebruik. De nieuwe tonijnmoot is verkrijgbaar in 3 varianten, met een vleugje water, zonnebloem- of olijfolie. “Met Pure & Natural komt John West de consument tegemoet in smaak, gemak en het maken van een bewuste keuze”, aldus Bart de Vuijst, country manager John West Nederland.

Meer

Promotional Content

Het John West Assortiment

Het John West Assortiment

Er is meer dan alleen tonijn. Ontdek daarom ook onze andere vissoorten.

Bekijk Onze Producten

De Favoriete Gerechten van onze Vissers

De Favoriete Gerechten van onze Vissers

Van een heerlijke sandwich met tonijn tot een stamppot met zalm - zie wat onze John West vissers als hun favoriete gerecht aanwijzen.

Ontdek Onze Recepten

Wij Zijn Er Trots Op Dat We Erkend Zijn Als Dolfijn Safe

Wij Zijn Er Trots Op Dat We Erkend Zijn Als Dolfijn Safe

Lees onze Duurzaamheidsbelofte en ontdek daar meer over.

Duurzaamheidsbelofte