Header

Over John West
Ontdek het verhaal achter elk blikje
Onze Duurzaamheidsbelofte
Onze Producten en Recepten
Vissers Fun

Interactive Section

Banner

John West In De Media

Van tijd tot tijd zijn we niet alleen op zee, maar ook in de media te vinden. En omdat we daar best een beetje trots op zijn, hebben we al die artikelen verzameld op deze pagina, als een soort digitaal plakboek. Neem gerust een kijkje.

Thai Union zet zich in voor 100% duurzame tonijn

Gepubliceerd:

Thai Union Group PCL, een van ‘s werelds grootste leveranciers van vis, kondigt vandaag een ambitieus plan aan om 100% van haar tonijn duurzaam te vangen, met een toezegging om tegen het eind van 2020 minimaal 75% van de tonijn duurzaam te vangen.

Meer

John West zet zich in voor duurzaamheid

Gepubliceerd:

Bij John West staat duurzaamheid centraal – onze toekomst en dat van de oceanen zijn er immers van afhankelijk. Er zijn geen simpele, snelle oplossingen als het gaat om duurzaamheid, maar John West werkt er voortdurend aan en investeert aanzienlijk om positieve veranderingen teweeg te brengen voor de Marine Environment.  Daarom zijn we in 2014 een unieke samenwerking aangegaan met WWF International. WWF International support ons om al onze visproducten te verduurzamen en deze zo snel mogelijk MSC te certificeren. Dit staat beschreven in het zogenaamde Seafood Charter. (overeenkomst tussen WWF International en Thai Union)

Meer

John West introduceert Tonijn Inspirations

Gepubliceerd:

Utrecht, 5 september 2013 – John West introduceert Tonijn Inspirations, twee kant-en-klaar tonijn variaties verkrijgbaar in de smaken Chili&Knoflook en Basilicum.  John West Tonijn Inspirations is gemaakt op basis van tonijn en de toevoeging van 100% natuurlijke ingrediënten met extra vergine olijfolie.

Meer

John West Gestoomde Makreelfilets Product van het Jaar 2013

Gepubliceerd:

Utrecht, 26 maart 2013 – De John West Gestoomde Makreelfilets zijn uitgekozen tot Product van het Jaar 2013. Door het nieuwe productieproces is het mogelijk om de smaak en de natuurlijke malsheid van makreel optimaal te behouden. In plaats van een kookproces bij het inblikken, is John West voor dit concept binnen makreel overgestapt op een stoomproces.

Meer

Meer dan 1/3 van Nederlander vindt de herkomst van vis in blik belangrijk

Gepubliceerd:

Utrecht, 30 oktober 2012 - Uit onderzoek van John West blijkt dat 36,4% van alle Nederlanders het belangrijk of heel belangrijk vindt om te weten waar ter wereld de vis gevangen is. John West speelt hierop in en heeft de verpakkingen van de Tonijnmoot en Tonijnstukken aangepast. Op deze blikken staan voortaan codes waarmee de consument precies kan achterhalen in welke oceaan de vis gevangen is en met welke boot. De reis van de vis van boot tot bord wordt op deze manier duidelijk zichtbaar.

Meer
Pagina 1 2 3

Promotional Content

Het John West Assortiment

Het John West Assortiment

Er is meer dan alleen tonijn. Ontdek daarom ook onze andere vissoorten.

Bekijk Onze Producten

De Favoriete Gerechten van onze Vissers

De Favoriete Gerechten van onze Vissers

Van een heerlijke sandwich met tonijn tot een stamppot met zalm - zie wat onze John West vissers als hun favoriete gerecht aanwijzen.

Ontdek Onze Recepten

Wij Zijn Er Trots Op Dat We Erkend Zijn Als Dolfijn Safe

Wij Zijn Er Trots Op Dat We Erkend Zijn Als Dolfijn Safe

Lees onze Duurzaamheidsbelofte en ontdek daar meer over.

Duurzaamheidsbelofte